Poznáme dátum štartu Paneláku: Máme pre vás prvé exkluzívne zábery z nakrúcania kampane!

V upútavkách sme sa vrátili „ku koreňom“.

Fanúšikov kultového Paneláku nesmierne potešilo, že sa ich obľúbený seriál opäť vracia na obrazovky televízie JOJ. Po mesiacoch napätia konečne nastala tá chvíľa, keď vám môžeme s radosťou oznámiť, že príbehy obyvateľov jednej bratislavskej bytovky sa dostanú do našich a vašich obývačiek už v stredu 29. marca. V súvislosti so štartom Paneláku už onedlho začneme vysielať aj upútavky, v ktorých divákom predstavíme nové postavy a naznačíme, v čom sa zmenia životy tých, ktorých už dobre poznáte. Skalní fanúšikovia si totiž určite pamätajú, že pred začiatkom úplne prvej série Paneláku sme jednotlivé postavy predstavovali prostredníctvom akýchsi hesiel, ktoré danú postavu vystihujú. Teraz sme sa k tomuto modelu opäť vrátili. „Vrátili sme sa k takej starej a overenej veci. Pri prvej sérii mala každá postava svoje motto. Tým, že je teraz veľa nových postáv, tak sme sa k tomu vrátili. Divákom postavy predstavujeme cez mierne komické a filozofické mottá. K tomu mottu vymýšľali kreatívni ľudia z upútavkového oddelenia príbeh,“ povedal pre joj.sk Andy Kraus.

Scenáre k upútavkám vymýšľala scenáristka, spisovateľka a v neposlednom rade režisérka Barbora Kardošová. Na základe podkladov od Andyho vypracovala k postavám situácie, v ktorých sa ocitnú. „Bolo to v podstate na mne, ale ja si to nedovolím robiť bez toho, aby som toho autora o tom neoboznámila. Pretože si nemôžem vymyslieť niečo, čo napokon tá postava robiť nebude. Čiže, keď som písala tie situácie, s Andym sme sa pred tým stretli a hovorili sme o tom. Keď sme si to všetko ozrejmili, ja som začala písať. Potom som mu napríklad písala, či môže Milo Kráľ piť koňak. On mi napísal, že musí,“ dodala s úsmevom.

Exkluzívne zábery z nakrúcania upútaviek nájdete v priloženom videu!

Si aj ty fanúšikom Paneláku? Chcel by si sa stretnúť s hercami alebo si zahrať epizódnu postavu? Tak neváhaj a zapoj sa do našej súťaže! Prihláste sa prostredníctvom priloženého registračného formulára, vyplňte svoje údaje a napíšte nám svoj najkrajší zážitok alebo spomienku súvisiacu s Panelákom. Zároveň nezabudnite označiť, či by ste chceli vyhrať stretnutie alebo účinkovanie. Spomedzi všetkých prihlásených vyžrebujeme tie najkrajšie a najdojímavejšie odpovede. Výhercov vyhlásime v pondelok 13. marca a budeme ich telefonicky kontaktovať.

Čo jednotlivé výhry zahŕňajú? 
5x Stretnutie s hercami a s tvorcami 
pre seba a svojich troch blízkych (15. marca 2017, Bratislava): prehliadka ateliérov Paneláku, stretnutie s hercami a s tvorcami, selfiáda

12 x Účinkovanie v Paneláku (16. marca 2017, Bratislava): účinkovanie ako epizódna postava v Paneláku, stretnutie s hercami, ktorí budú v danom obraze hrať s možnosťou odfotiť sa s nimi, prehliadka ateliérov

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora